Hoe je op voeding reageert, is afhankelijk van je leefpatroon, eetgewoontes en medische situatie, Voor iedereen is dat anders.

Mensen komen naar mijn praktijk met vragen als "Ik volg al een tijdje een dieet, maar het lukt me maar niet om op mijn streefgewicht te komen. Hoe kan dat?" of "Wat eet ik en waarom?" en "Eet ik voldoende en de juiste voeding?".

Samen kijken we naar het voedingspatroon. Wat is goed en wat kan beter.

Gezonde voeding kan erg lekker zijn. Ik ben geen diëtist en zal je dan ook geen metingen doen en dieetvoorschriften geven.

Maar als dieetkok kan ik je wel heel veel tips en trucs geven over hoe je gezond en ook lekker kunt eten.

En als je meer praktische ingesteld bent kunnen we gebruik maken van mijn keuken om samen een gezonde maaltijd klaar te maken en zo in de praktijk te leren hoe je met een dieetvoorschrift werkt. 


Koken met extra hulp:

Koken kan lastig zijn, Zeker als je te maken hebt met bv. adhd, autisme of je bent onzeker en lukt het je al niet om een recept te lezen.

Raak je geblokkeerd door wat er in een recept staat en wat wordt daar nu bedoeld. (Rozemarijn, Wat is dat? zo heet ook mijn zus?)


De begeleiding is er op gericht om de zelfredzaamheid en zelfstandigheid te vergroten, Boodschappen doen voor de maaltijd is ook een onderdeel van de begeleiding om zo de weg te vinden in een supermarkt of bij een andere winkel.

Basisvaardigheden die nodig zijn bij het koken en wat is een gezonde maaltijd zijn ook een onderdeel van de begeleiding.