Iedereen heeft wel eens onverklaarbare lichamelijke of mentale kachten.

Als die niet vanzelf overgaan en de dokter kan de oorzaak niet vinden, wil dat nog niet zeggen dat er ze er niet zijn.

Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, levensovertuiging en sociale omstandigheden zijn met elkaar verbonden als een puzzel. Ze beïnvloeden elkaar en hebben elkaar nodig voor een mooi resultaat. Is er een disbalans, dan geeft het lichaam dat aan in de vorm van een onprettig gevoel of klachten zoals:

  • Stress
  • Piekeren
  • Slapeloosheid
  • Burn-out

En worstel je met vragen zoals:

  • Waarom voel ik me zoals ik me voel?
  • Hoe ga ik om met mijn problemen?

Ervaar je mentale klachten zoals oplopende spanning,eenzaamheid,somberheid of stress door de coronabeperkingen en zoek je hierin hulp. Dan kunnen we samen kijken hoe je de  balans in je leven weer terug kunt krijgen.


Door met elkaar te praten en oefeningen te doen, komen we bij het startpunt van de hulpvraag en gaan we op zoek naar de blokkade.

De klachten zijn vaak ook duidelijk aanwijsbaar zoals een burn-out, Stress, problemen op je werk of relatie die er voor zorgen dat je een duwtje in de rug nodig hebt.


Samen proberen we bij de kern van de blokkade te komen om vervolgens aan de slag te gaan met de problemen om zo de blokkade weg te nemen.

Echt veranderen zal een mens niet en dat hoeft ook niet.

Maar soms is een kleine aanpassing of een andere gedachte al voldoende om beter met jezelf, situaties en anderen om te gaan.

De gesprekken vinden plaats in de praktijk of bijvoorbeeld tijdens  een wandelsessie.


Graag kom ik in gesprek met jou.